reklam

GÜNCEL

 




SAVAŞ ALANLARI 

Oyna. Para kazanmak. Tazmin etmek

Battlegrounds oyuncuları, bu sizin için!

Ne kadar çok oynarsanız, o kadar çok Buff puanı kazanırsınız. Onları kullanın ve Steam Kredisi veya diğer öğeleri ücretsiz alın! 

Oynadığınız için ödüllendirilme zamanı, zamanınızı boşa harcamayı bırakın

ÇEVRİMİÇİ SAVAŞ ALANLARI: TANIM VE GÜNCELLEMELER

Battlegrounds, Güney Koreli bir video oyun şirketi olan Bluehole'un bir alt etiketi olan PUBG Corporation tarafından yaratılan ve piyasaya sürülen çok oyunculu bir çevrimiçi oyundur. Brendan “PlayerUnknown” Greene tarafından yapılan önceki modlara dayalı olarak oluşturulmuş bir battle royale oyunudur.

Battlegrounds ilk olarak Microsoft Windows için 2017'de bir beta programı ve aynı yılın Aralık ayında tam sürüm aracılığıyla piyasaya sürüldü. Microsoft Studios, oyunu Xbox One için Eylül 2018'de Xbox Oyun Önizleme programı aracılığıyla resmi olarak yayınladı. Android ve iOS için ücretsiz bir mobil sürümü var ve tüm zamanların en çok satan ve en çok oynanan video oyunu oldu.

Oyunun amacı nedir?

Battlegrounds, yaklaşık yüz oyuncunun bir savaşta savaştığı iki oyuncu grubu tarafından oynanan bir atış oyunudur. Oyuncuların hayatta kalmak ve ayakta kalan son adam olmak için yarıştığı bir ölüm maçı oyunudur. Oyuncular maça girerken üç seçeneğe sahiptir ve bir oyuncu solo, ikili veya dört kişiye kadar küçük bir takım olarak olabilir - hayatta kalan son takım kazanır.

Maç, oyuncuların 8×8 km, 6×6 km ve 4×4 km boyutlarında 1-4 haritaya bir uçaktan paraşütle atlamasıyla başlar. Oyuncular, uçağın uçuşu her turda değiştiği için bölgeye paraşütle atlamak için en iyi zamanın ne zaman olduğuna karar verenlerdir. Oyun, teçhizatsız oyuncularla başlar ve kıyafetleri özelleştirilebilir, bu da oyunu etkilemez. Oyuncular yere indikten sonra silah, araç, zırh ve diğer teçhizatı aramak için binaları, şehirleri ve diğer yerleri arayabilirler.

Oyun devam ettikçe, yüksek riskli bölgelerde ekipman daha iyi hale geliyor. Diğer oyuncular öldürülen oyuncuların silahlarını alabilir. Oyuncular oyunu birinci ve üçüncü şahıs bakış açısıyla oynayabilir, ancak savaş ve durumsal kavrayışta avantajları ve dezavantajları vardır. Ancak sunucular dezavantajlardan kurtulmak için tüm oyuncuları tek bir açıya sahip olmaya zorlayabilir.

Haritanın oyun alanı birkaç dakikada bir rastgele bir konuma doğru küçülür. Bir oyuncu güvenli yerin dışında yakalandığında, doğru zamanda güvenli bölgeye gidemezseniz elenebilirsiniz. Maç boyunca haritanın bazı bölgeleri kırmızı olarak işaretlenir ve bombalanır. Bölgedeki oyuncular için tehdit oluşturuyor. Ancak oyuncular, güvenli bir yere taşınmaları için zaman vermeleri konusunda uyarılıyor. Oyunun tam turu 30 dakikadan fazla sürmez.

PUBG Oynayın ve Para Kazanın

Rüyanda bile PUBG'yi düşünmeyi bırakamıyor musun? İşte size pubg mobile oynama ve para kazanma şansı. Yapmanız gereken tek şey BUFF uygulamasını indirmek ve muhteşem oyun becerileriniz için ödüllendirilmeye başlamak. BUFF, oyuncuların PUBG oynarken para kazanmak olan nihai hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor. Pubg turnuvası oynamayı ve para kazanmayı unutmayın. O halde BUFF'ı indirin ve BUFF puanlarını şimdi toplamaya başlayın!


Hiç yorum yok